21. april 2024

Aktiviteter fremover

Styret i RUSO jobber med å få til en øvingshelg før sommeren, siden de øvrige 4 planlagte samlingene i vår har blitt avlyst. Mer info kommer, også om planer for høsten.

Søndag 31.oktober 2021 inviterer UNOF Rogaland sine medlemsorkestre til en felleskonsert i Stavanger konserthus. Her tar UNOF Rogaland kostnadene, og deltakende orkestre vil få et lite tilskudd til orkesterkassen. Orkestre som er interessert i dette, bes gi beskjed om det på epost.

Kjempeseminaret 2022 blir det forsinket feiring av 25-årsjubileum. Datoene er 4.-6.februar, og vi lover kjekt og spennende innhold! Hold av datoene, utlysning kommer i september.

20.april 1974 ble Norsk Skoleorkesterforbund stiftet for å bistå barne- og ungdomsorkestrene i landet. I 2006 byttet organisasjonen navn til De Unges Orkesterforbund – UNOF, og den har vokst jevnt etter det. I 2024 vil vi markere 50-årsjubileet, og ber om innspill fra medlemmene på hvordan dere mener vi skal markere. Se her og fyll ut skjema, så jobber vi videre med det.