19. januar 2022

Utlysning 2021

UNOF Rogaland inviterer til en flott, innholdsrik og lærerik uke med mye musikk og moro –
SOMMERSKOLEN PÅ KARMØY

Tid: 2.-7.august 2021
Sted: Karmøy Folkehøgskole, Kopervik
Hvem: Barn og ungdommer mellom 9 og 19 år
Søknadsfrist: 25.april 2021

Kurset er beregnet på strykere og fløytister fra 9 år og oppover, men det vil også bli mulighet for enkelte andre, litt viderekomne blåsere å delta, utfra en fornuftig orkestersammensetning. Man bør ha spilt i minst 3 år for å delta.

Kursinnhold
Årets tema er Håp og glede.

Orkesterspill: Deltakerne blir fordelt i ulike orkestre, avhengig av nivå og bakgrunn. Det blir tutti- og gruppeøvelser hver dag, og dessuten fellesorkester, dersom smittesituasjonen tillater det.

Valgfag: Velg mellom mange spennende og lærerike emner, som for eksempel dirigering, lær kontrabass!, bratsj for fiolinister, konsertpresentasjon, kammermusikk m.m.

Spilletimer og samspill med pianist: Det er mulig å få både instrumentaltimer og timer med pianist.

Konsertvirksomhet: Huskonsert hver kveld, foajekonsert og stor avslutningskonsert i Tysværtunet kulturhus.

I tillegg til spillingen blir det gode pauser og tid til masse annet kjekt. Alle får tid til å bli kjent med nye venner, og det blir kanonball, fotball og andre aktiviteter. Vi prøver også å få til bading en av dagene.

Innkvartering og måltider er på folkehøgskolen. I år er det også mulig, for deltakere fra Haugalandet, å delta uten å overnatte på kursstedet. Vi ønsker likevel at alle er med på alle aktiviteter, fra 09.00-21.00 hver dag.  

Dirigenter: John Westbye (Camerata Karmøy), Kjersti Nilsen (Concerto Karmøy) og Liv Gismervik (Concertino Karmøy)

Øvrige lærere: Marianne H. Munthe-Kaas og Johanne Løkensgard Mjøs, fiolin, Cecilia Johansson og Ragnar Heier Hovd, fiolin og bratsj, Jarle Kristoffersen, cello, Bjørn Fredrik Nilssen, kontrabass, Åsa Caroline Lindroos, blås og Lena Wegemo, piano/akkompagnement.

I tillegg til lærerkreftene blir det med en lederstab som hjelper til med at alle ting rundt fungerer som de skal og tar vare på deltakerne utenom spillingen også.

Deltakeravgift:
Kr. 3600,- for UNOF-medlemmer
Kr. 4100,- for ikke-medlemmer

Søskenmoderasjon: kr. 400,- pr. søsken
For de som ikke vil overnatte på folkehøgskolen, trekker vi fra kr. 750,-

Grunnet koronapandemi og restriksjoner er det i år begrenset antall plasser på Sommerskolen på Karmøy. Dersom det er flere påmeldte enn plasser, vil vi prioritere medlemmer i UNOF ved opptak.

For de som har vanskelig for å betale deltakeravgiften, er det mulig å søke om støtte til å dra på Sommerskolen. LES MER OG SEND SØKNAD HERFRA. NB: Søknad om deltakelse på Sommerskolen må være sendt før søknad om støtte kan behandles.

Spørsmål? Kontakt prosjektleder på epost eller tlf. 915 13 404 eller musikalsk leder på epost eller tlf 957 73 824.

HER KAN DU SØKE OM PLASS PÅ ÅRETS SOMMERSKOLE 🙂