4. oktober 2023

Praktisk informasjon om Kjempeseminaret

NB: DENNE INFORMASJONEN GJELDER KJEMPESEMINARET 2023, OG ER IKKE OPPDATERT!

Kjempeseminaret nærmer seg, og her finner du alt det du trenger å vite om seminaret.

Nedover her finner du informasjon om
– oppmøtetider og -steder
– hva skal du ha med deg
– mat
– noter
– betaling
– dugnadsarbeid
– konsert og billettsalg
– overnatting
– sikkerhet
– kontaktinfo

Fredag og lørdag foregår alt på Røyneberg skole. Adresse: Myklaberglia 21, 4052 Røyneberg (se kartlenke). I «riktig vær» kan bakken opp mot Røyneberg skole bli svært glatt. Ta det rolig og vis hensyn til andre trafikanter.

Oppmøtetider/ -steder

 • Crescendo: Lørdag kl. 10.00 på Røyneberg skole (ferdig kl. 17.00). Søndag kl. 10.00 på Stavanger kulturskole.
 • Allegro: Lørdag kl. 09.30 på Røyneberg skole (ferdig kl. 17.00). Søndag kl. 09.30 i Stavanger konserthus (artistinngangen). Etter generalprøve i salen fortsetter orkesteret på Stavanger kulturskole rett over gaten.
 • Vivace: Lørdag kl. 09.30 på Røyneberg skole (ferdig kl. 17.00). Søndag kl. 09.30 i Bjergsted2 (gamle Stavanger kulturskole, øverst i Bjergstedparken, på oppsiden av kuppelhallen).
 • Concerto Grosso og RUSO: Fredag kl. 17.30 på Røyneberg skole (ferdig kl. 21.00). Lørdag kl. 09.30 (spillestart) på Røyneberg skole (ferdig kl. 18.00). Søndag kl. 09.30 (spillestart) på Røyneberg skole. (buss til Stavanger, konsertstart kl. 1530)

Alle: Konsert søndag 5.februar kl. 15.30 i Stavanger konserthus. BILLETTER: www.stavanger-konserthus.no.

Husk å ta med deg:

 • Instrument, noter og NOTESTATIV
 • Blyant, viskelær
 • Til fredag og lørdag er det lurt å ha med seg innesko, en vannflaske og evt. matpakke
 • Konsertantrekk, gjerne i glade farger
 • HUSK Å MERKE ALLE EIENDELER MED NAVN!
 • Alle som skal overnatte (Concerto Grosso og RUSO) må ha med seg liggeunderlag, sovepose, klær, toalettsaker og håndkle

Pass godt på verdisaker – vi har ikke anledning til å ta ansvar for ting som måtte komme bort under seminaret.

MAT
Det serveres pizza på lørdag og lunsj på søndag. I tillegg serveres litt grønnsaker i noen av pausene. Trenger du mer mat i løpet av dagen, ta med matpakke.

For de som overnatter på skolen, serveres det kveldsmat fredag og lørdag, og frokost lørdag og søndag. Det er mulig å smøre matpakke ved frokosten. Vi har tatt hensyn til allergier og behov som er meldt inn på påmeldingsskjemaet. TA KONTAKT dersom det er noe du lurer på.

NOTER
Noter er sendt ut. Ta dem med til spillelæreren din og vær godt forberedt til Kjempeseminaret J Noter til fellesnummeret sendes ut like over jul.

BETALING
Innbetalingsinformasjon kommer på epost. Innbetalt deltakeravgift refunderes kun ved sjukdom. Innbetaling til bankkonto nr. 3206.18.91454 eller VIPPS: 139281

Dugnadsarbeid
Foresatte som skal hjelpe til med gjennomføringen, får egen epost om dette. Vi takker alle som har meldt seg til tjeneste og bidrar til gjennomføringen!

Konsert
Konserten blir fotografert og tatt opp på video, og dette blir gjort tilgjengelig for deltakerne i etterkant. Vi ber om at det ikke gjøres opptak med nettbrett og mobiltelefoner under konserten, da dette er svært sjenerende for øvrig publikum!

Overnatting
Concerto Grosso og RUSO har tilbud om overnatting på skolen. Deltakere som kommer tilreisende til de yngste orkestrene har også dette tilbudet. De det gjelder vil få epost om dette.

Sikkerhet
Av hensyn til sikkerheten for deltakere, instruktører og andre, har vi følgende henstillinger:

 • All kjøring inn i skolegården på Røyneberg lørdag må unngås! Kun administrasjon og instruktører har tillatelse til å kjøre inn og parkere her.
 • All kjøring mellom Stavanger kulturskole og Stavanger konserthus (Konserthusgata) søndag må unngås. Svært mange barn skal gå mellom disse to bygningene i løpet av dagen. Bruk parkeringshuset!
 • Kun foresatte som har oppgaver (er satt opp på vakt) har tilgang backstage i konserthuset søndag. Det er folk “på vakt” hele søndag, og disse er behjelpelige med alle ting barna trenger hjelp med.
 • Etter konserten hentes deltakerne på fremsiden av Stavanger kulturskole (hovedinngangen mot sjøen), ikke ved artistinngangen til konserthuset.
 • Et av rommene på skolen forbeholdes instruktører og administrasjon på lørdagen. Det finnes andre oppholdsrom tilgjengelige for foresatte.
 • Deltakerne henstilles om å ikke forlate skoleområdet (heller ikke for å gå til butikken) lørdag mellom 0900 og 1700.
 • Det vil hele tiden være voksne ledere tilstede som skal ta vare på deltakerne. Gi beskjed om det er noe spesielt vi skal være oppmerksomme på.
 • NB: På grunn av sterk nøtteallergi blant deltakere er det svært viktig at ingen har med seg peanøtter eller andre nøtter, mandler eller lignende for småspising innimellom!

Kontakt oss
Prosjektleder Sindre Lyslo kan kontaktes på tlf. 915 13 404 eller epost før og under seminaret. En av de andre lederne og nattevaktene kan nås på tlf. 905 04 788 under hele seminaret.